-
Phaidon Press (England)
The Nordic Cookbook
Boken The Nordic Cookbook är en omfattande presentation om skandinavisk kokkonst och reseskildringar från Danmark, Färöarna, Finland, Grönland, Island, Norge och Sverige av Magnus Nilsson, grundaren av Fäviken Magasinet (som våren 2015 röstades fram till 19:e
bästa restaurangen i världen). På uppdrag av Phaidon Press.
Text: Magnus Nilsson. Fotografi: Magnus Nilsson och Erik Olsson (recept).
Hårdband med två märkband, 768 sidor, 178x270 mm, offset och folieprägling. (2014–15)
Phaidon Press (England)
The Nordic Cookbook
Boken The Nordic Cookbook är en omfattande presentation om skandinavisk kokkonst och reseskildringar från Danmark, Färöarna, Finland, Grönland, Island, Norge och Sverige av Magnus Nilsson, grundaren av Fäviken Magasinet (som våren 2015 röstades fram till 19:e
bästa restaurangen i världen). På uppdrag av Phaidon Press.
Text: Magnus Nilsson. Fotografi: Magnus Nilsson och Erik Olsson (recept).
Hårdband med två märkband, 768 sidor, 178x270 mm, offset och folieprägling. (2014–15)