Ammor Snickerier.
Ny identitet och hemsida på uppdrag av Ammor Snickerier på Gotland. Text: Christer Garell. Fotografi: Andreas Ljungqvist. Programmering: Rasmus Evensen.

Betterlab (USA).
Identitet och hemsida på uppdrag av industriföretaget Betterlab (USA). Text: Kate Eichhorn. Teknisk produktion: Marcos Schneider.

Cecilia Dupire (USA).
Uppdatering av hemsida till skribenten och konstkuratorn Cecilia Dupire.

De Bergenske (Norge).
Ny identitet, skyltprogram, trycksaker, kommunikation med mera till hotellet Hotel Heimen i Bergen på uppdrag av De Bergenske (Norge). Arkitekter: Claesson Koivisto Rune.

De Bergenske (Norge).
Ny identitet, skyltprogram, trycksaker, kommunikation med mera till hotellet Hotel Skostredet i Bergen på uppdrag av De Bergenske (Norge). Arkitekter: Claesson Koivisto Rune.

De Bergenske (Norge).
Ny identitet, skyltprogram, trycksaker, kommunikation med mera till restaurangen Fresquito i Bergen på uppdrag av De Bergenske (Norge). Arkitekter: Claesson Koivisto Rune.

De Bergenske (Norge).
Fortsatt utveckling av identitet, hemsida, sociala medier, skyltprogram, arbetskläder, menyer, kommunikation med mera till restaurangerna Frescohallen, Bare by Chef Pak och Matbar i Bergen på uppdrag av De Bergenske (Norge). Arkitekter: Claesson Koivisto Rune.

De Bergenske (Norge).
Fortsatt utveckling av identitet, skyltprogram, trycksaker, kommunikation med mera till hotellen Grand Hotel Terminus, Villa Terminus, Hotel Bergen Børs och Hotel Zander K i Bergen på uppdrag av De Bergenske (Norge). Arkitekter: Claesson Koivisto Rune.

Hesperios (USA).
Uppdaterade hemsidor på uppdrag av Hesperios och Hesperios Journal, företag som arbetar inom mode, design och utgivning, i New York.

Hesperios (USA).
Art direction och produktion av Hesperios Catalogue (en serie av publikationer) på uppdrag av det amerikanska företaget Hesperios. Med början, våren 2024.

Hesperios (USA).
Art direction och produktion av Hesperios Journal, No 4, på uppdrag av Hesperios. Huvudredaktör: Autumn Hrubý. Hösten 2024.

Kärnfilm.
Uppdatering av hemsidan på uppdrag av Kärnfilm.

La Machine.
Uppdatering av hemsida på uppdrag av La Machine. En av Europas ledande finishing studios inom bland annat mode- och konstfotografi.

Moderna Museet.
Uppdatering av Moderna Museets grafiska identitet, skyltsystem, dokument och manual. I samarbete med Stockholm Design Lab, GunLab och Malmsten Hellberg.

Pace Gallery (USA).
Boken Arne Glimcher, Memoirs på uppdrag av Pace Gallery (New York) och i samarbete med grundaren Arne Glimcher. Text: Arne Glimcher, Oliver Shultz med flera.

Phaidon Press (England).
Boken Sam Gilliam, om den amerikanske konstnären (1933–2022), på uppdrag av Phaidon Press (England). Text: Andria Hickey, Ishmael Reed, Mary Schmidt Campbell. Vintern 2024.

Studio Bracher (USA).
Identitet, föreläsningar, böcker, hemsida och sociala medier på uppdrag av Studio Bracher, det amerikanska företaget med inrikting på industridesign och konsultarbete, baserat i New York. Text: Kate Eichhorn. Teknisk produktion: Marcos Schneider.