-
Phaidon Press (England)
Octaphilosophy
Bok på uppdrag av Phaidon Press i London: Octaphilosophy, the Eight Elements of Resturant André. En bok om den taiwanesiske mästerkocken André Chiangs matlagning och hans åtta gastronomiska hörnstenar – salt, struktur, minne, renhet, terroir, söder, hantverk och unikitet. Chiang driver sedan 2010 restaurangen André i Singapore som finns med på San Pellegrinos lista The World’s 50 Best Restaurants.
Text: Pascal Barbot, André Chiang, Lotta Jörgensen, Tina Lin, Jacques Pourcel, Laurent Pourcel och Tony Tan Keng Yam. Fotografi: Edmond Ho.
Inbunden, 304 sidor, 228x304 mm, offset, inklistad bild och omslagsfoliering. (2015–16)
Phaidon Press (England)
Octaphilosophy
Bok på uppdrag av Phaidon Press i London: Octaphilosophy, the Eight Elements of Resturant André. En bok om den taiwanesiske mästerkocken André Chiangs matlagning och hans åtta gastronomiska hörnstenar – salt, struktur, minne, renhet, terroir, söder, hantverk och unikitet. Chiang driver sedan 2010 restaurangen André i Singapore som finns med på San Pellegrinos lista The World’s 50 Best Restaurants.
Text: Pascal Barbot, André Chiang, Lotta Jörgensen, Tina Lin, Jacques Pourcel, Laurent Pourcel och Tony Tan Keng Yam. Fotografi: Edmond Ho.
Inbunden, 304 sidor, 228x304 mm, offset, inklistad bild och omslagsfoliering. (2015–16)