Phaidon Press (England).
Boken Olafur Eilasson på uppdrag av Phaidon Press (England). Förord av Olafur Eilasson. Texter av Michelle Kho med flera. Hösten 2018.

Kyrkogårdsförvaltningen.
Identitet, presentation och tävlingsprogram för den internationella möbeltävlingen kring utvändiga möbler för Skogskyrkogården på uppdrag av Kyrkogårdsförvaltningen i samarbete med Världsarvsrådet och Sveriges Arkitekter.

SVT.
Grafik till den andra säsongen av programserien av Konsthistorier på uppdrag av SVT, vintern 2018.

Offecct.
Ny identitet och kommunikation för design- och möbelföretaget Offecct inför Stockholm Furniture & Light Fair 2018.

Hesperios (USA).
Art direction och produktion av Hesperios Journal, No. 4, Benevolence på uppdrag av det amerikanska företaget Hesperios. Hösten 2018.

Bokförlaget Max Ström.
Boken När allting förändrades, av fotografen Anna Carlén, på uppdrag av Bokförlaget Max Ström inför publiceringen och utställningen på Fotografiska, våren 2018.

Ekelunds Linneväveri.
Ett nytt projekt med nya produkter, under nytt namn med en serie nya designers, på uppdrag av Ekelund Linneväveri, grundat 1692. Våren 2019.

Stolab.
Ny identitet och kommunikation för möbelföretaget Stolab inför Stockholm Furniture & Light Fair 2018.

Bornstein Lyckefors Arkitekter.
Ny identitet och kommunikation på uppdrag av Bornstein Lyckefors Arkitekter.

De Bergenske (Norge).
Identitet, nytt namn, hemsida, food truck, förpackningar med mera till projektet Terminus Gastronomi, inkluderande restaurangerna Kalfaret Brygghus och USF Verftet på uppdrag av De Bergenske (Norge). Hösten 2017.

Gunnar Smoliansky.
Återutgivning av böckerna Slussen, Gunnar af Smoliansky, Sotbrand samt en ny bok om fotograf Gunnar Smoliansky. Våren 2018.

Örsjö Belysning.
Produkter, utställning och bok om designern Ingegerd Råman och arkitekten Gert Wingårdh. Våren 2018.

Floda.
Vision, mission, brandstory och positionering för tätorten Floda i Lerums kommun. I samarbete med Jonas Brändström och Lars Forsberg.

Patrik Lindell.
Hemsida och identitet till arkitektur- och stillebensfotografen Patrik Lindell.

Triart. 
Kommunikation, affischer, för- och eftertexter med mera till filmen Korparna i regi av Jens Assur. Hösten 2017.

Film and Art Affairs. 
Bok och presentationsmaterial om fotografen, konstnären och regissören Jens Assur. Hösten 2017.

Hesperios (USA).
Art direction och produktion av Hesperios Journal, No. 3, Curiosity. Vintern 2018.

De Bergenske (Norge).
Fortsatt utveckling av identitet, skyltprogram, trycksaker, kommunikation, bok med mera till Hotel Augustin i Bergen på uppdrag av De Bergenske (Norge). Arkitekter: Claesson Koivisto Rune.

De Bergenske (Norge).
Fortsatt utveckling av identitet, skyltprogram, trycksaker, kommunikation, bok med mera till Grand Hotel Terminus i Bergen på uppdrag av De Bergenske (Norge). Arkitekter: Claesson Koivisto Rune.

Larkin Erdmann (England).
En serie böcker om Carl Andre, Max Bill, Alighiero Boetti, Dadamaino, Lucio Fontana, Alberto Giacometti, On Kawara, Piero Manzoni, Agnes Marin och Masaaki Yamada på uppdrag av konsthandlaren Larkin Erdmann, baserad i London och Zürich. Första utgivning, hösten 2017.

De Bergenske (Norge). 
Fortsatt utveckling av identitet, skyltprogram, trycksaker, kommunikation med mera till hotell- och serviceföretaget De Bergenske som driver hotellen Villa Terminus, Grand Hotel Terminus, Hotel Zander K, Hotel Bergen Børs och Hotel Augustin i Bergen (Norge).

De Bergenske (Norge).
Fortsatt utveckling av identitet, skyltprogram, trycksaker, kommunikation med mera till hotell Villa Terminus i Bergen på uppdrag av De Bergenske (Norge). Arkitekter: Claesson Koivisto Rune.

De Bergenske (Norge).
Fortsatt utveckling av identitet, skyltprogram, trycksaker, kommunikation med mera till hotell Hotel Zander K i Bergen på uppdrag av De Bergenske (Norge). Arkitekter: Claesson Koivisto Rune.

De Bergenske (Norge).
Fortsatt utveckling av identitet, skyltprogram, trycksaker, kommunikation med mera till hotell Hotel Bergen Børs i Bergen på uppdrag av De Bergenske (Norge). Arkitekter: Claesson Koivisto Rune.

Kärnfilm.
Identitet, hemsida och kommunikation till Martina Stöhr och Daniel Sachs nystartade företag. I samarbete med Jesper Waldersten.

Wästberg. 
Fortsatt utveckling identitet och hemsida samt trycksaker och kommunikation till belysningsföretaget Wästberg.

Larkin Erdmann (England). 
Identitet på uppdrag av konsthandlaren Larkin Erdmann, baserad i London och Zürich.

JSA Filmproduktion.
Identitet till regissör Jonas Selberg Augustséns företag JSA Filmproduktion.

Bace (USA). 
Identitet, hemsida och förpackningsdesign till det nystartade hudvårdsföretaget Bace.

ÅWL Arkitekter.
Fortsatt utveckling av identitet och hemsida till ÅWL Arkitekter, ett av Sveriges ledande arkitektkontor med kontor i Stockholm och Norrköping.