Gallery at REDCAT (USA).
Bilaga till och digitalisering av boken Morgan Fisher/Passing Time på uppdrag av Gallery at REDCAT (USA). Utgiven i samband med utställningen i Los Angeles, hösten/vintern 2018–19. Texter: Morgan Fisher, Bruce Hainley, Lisa Lapinski, Sohrab Mohebbi, Aram Moshayedi och Michael Queenland. Våren 2020.

Lintex.
Uppdatering av hemsida på uppdrag av Lintex. Programmering: Emin Jasarevic. Våren/sommaren 2020.  

Lintex.
Förpackningsserie för tillbehör på uppdrag av Lintex. Våren/sommaren 2020. 

Fespa Sweden Association.
Inbjudningar, affischer, diplom, hemsida med mera till Screen 2020, Svenska Screen- & Specialtryckares Förenings årliga affischtävling för landets ledande reklam- och designskolor.

Damiani Publishing (Italien).
Boken Camilla Åkrans om fotografen Camilla Åkrans på uppdrag av Damiani Publishing (Italien). Hösten 2020.

Phaidon Press (England).
Boken Luca Nichetto på uppdrag av Phaidon Press (England). Texter: Max Fraser och Francesca Picchi. Våren 2021.

De Bergenske (Norge).
Ny identitet, skyltprogram, trycksaker, kommunikation, bok med mera till Hotel Hordaheimen i Bergen på uppdrag av De Bergenske (Norge). Arkitekter: Claesson Koivisto Rune.

Söderberg Söderberg.
Ny identitet, hemsida och kommunikation på uppdrag av arkitektkontoret Söderberg Söderberg. Våren 2020.

John Robert Nilsson Arkitektkontor.
Bokserie på uppdrag av John Robert Nilsson Arkitektkontor. Hösten 2020.

Hesperios (USA).
Ny hemsida på uppdrag av det amerikanska företaget Hesperios. Våren 2020.

Hesperios (USA).
Art direction och produktion av Hesperios Journal, No. 4, Transport på uppdrag av det amerikanska företaget Hesperios. Hösten 2020.

Lundhagem (Norge).
Ny identitet till det norska arkitektkontoret Lundhagem. Hösten 2020.

Moderna Museet.
Uppdatering av Moderna Museets grafiska identitet, skyltsystem, dokument och manual. Våren 2020.

Studio Andreas Eriksson.
Bok om konstnären Andreas Eriksson efter utställningen Cutouts, Mistakes and Threads på Braunsfelder i Köln (Tyskland). Text: Kirsty Bell. Fotografi: Åke E:son Lindman. Våren 2020.

Arvinius + Orfeus Publishing.
Bok om Markuskyrkan i Björkhagen söder om Stockholm, ritad av Sigurd Lewerentz, som uppfördes 1956–63. Fotografi: Karin Björkqvist och Sébastien Corbari. Hösten 2020.

Kyrkogårdsförvaltningen.
Identitet, presentation och tävlingsprogram för den internationella möbeltävlingen kring utvändiga möbler för Skogskyrkogården på uppdrag av Kyrkogårdsförvaltningen i samarbete med Världsarvsrådet och Sveriges Arkitekter.

Offecct.
Ny identitet på uppdrag av design- och möbelföretaget Offecct.

Ekelunds Linneväveri.
Ett nytt projekt med nya produkter, av nya designers under ett nytt namn, på uppdrag av Ekelund Linneväveri, grundat 1692. Hösten 2020.

De Bergenske (Norge).
Identitet, nytt namn, hemsida, food truck, förpackningar med mera till projektet Terminus Gastronomi, inkluderande restaurangerna Kalfaret Brygghus och USF Verftet på uppdrag av De Bergenske (Norge).

Henrik Nygren Design (egen utgivning).
Återutgivningen av böckerna Slussen, Waldemarsudde, Sotbrand, Gunnar af Smoliansky, samt nyutgivningen av böckerna En bild i taget och Två besök med fem års mellanrum om fotograf Gunnar Smoliansky med stöd från Hasselbladstiftelsen. Texter: Carl-Johan Malmberg, Hans Henrik Brummer, Claes Bäckström, Lars Forsberg och Marie Lundqvist. Hösten 2020.

Studio Jens Assur.
Bok och presentationsmaterial om fotografen, konstnären och regissören Jens Assur.

De Bergenske (Norge).
Fortsatt utveckling av identitet, skyltprogram, trycksaker, kommunikation med mera till hotell- och serviceföretaget De Bergenske som driver hotellen Villa Terminus, Grand Hotel Terminus, Hotel Zander K, Hotel Bergen Børs och Hotel Augustin i Bergen (Norge).

De Bergenske (Norge).
Fortsatt utveckling av identitet, skyltprogram, trycksaker, kommunikation, bok med mera till Augustin i Bergen på uppdrag av De Bergenske (Norge). Arkitekter: Claesson Koivisto Rune.

De Bergenske (Norge).
Fortsatt utveckling av identitet, skyltprogram, trycksaker, kommunikation, bok med mera till Grand Terminus i Bergen på uppdrag av De Bergenske (Norge). Arkitekter: Claesson Koivisto Rune.

De Bergenske (Norge).
Fortsatt utveckling av identitet, skyltprogram, trycksaker, kommunikation med mera till Villa Terminus i Bergen på uppdrag av De Bergenske (Norge). Arkitekter: Claesson Koivisto Rune.

De Bergenske (Norge).
Fortsatt utveckling av identitet, skyltprogram, trycksaker, kommunikation med mera till Zander K i Bergen på uppdrag av De Bergenske (Norge). Arkitekter: Claesson Koivisto Rune.

De Bergenske (Norge).
Fortsatt utveckling av identitet, skyltprogram, trycksaker, kommunikation med mera till Bergen Børs i Bergen på uppdrag av De Bergenske (Norge). Arkitekter: Claesson Koivisto Rune.