SculptureCenter (USA).
Katalog till utställningen om konstnären Tishan Hsu på uppdrag av SculptureCenter i New York. Hösten 2019.

Hesperios (USA).
Art direction och produktion av Hesperios Journal, No. 4, Benevolence på uppdrag av det amerikanska företaget Hesperios. Våren 2020.

Lundhagem (Norge).
Ny identitet till det norska arkitektkontoret Lundhagem. Hösten 2019.

Moderna Museet.
Uppdatering av Moderna Museets grafiska identitet, skyltsystem och dokument. Hösten 2019.

Studio Andreas Eriksson.
Bok om konstnären Andreas Eriksson efter utställningen Cutouts, Mistakes and Threads på Braunsfelder i Köln (Tyskland). Text: Kirsty Bell. Hösten 2019.

Arvinius + Orfeus Publishing.
Bok om Markuskyrkan, i Björkhage söder om Stockholm, ritad av Sigurd Lewerentz (som uppfördes 1956–63). Fotografi av Karin Björkqvist och Sébastien Corbari. Hösten 2019.

Birkhäuser Verlag (Schweiz).
Boken Claesson Koivisto Rune, Architects på uppdrag av Birkhäuser Verlag (Schweiz). Fotografi av Åke E:son Lindman. Våren 2020.

Kyrkogårdsförvaltningen.
Identitet, presentation och tävlingsprogram för den internationella möbeltävlingen kring utvändiga möbler för Skogskyrkogården på uppdrag av Kyrkogårdsförvaltningen i samarbete med Världsarvsrådet och Sveriges Arkitekter.

Offecct.
Ny identitet och kommunikation för design- och möbelföretaget Offecct.

Ekelunds Linneväveri.
Ett nytt projekt med nya produkter, under nytt namn med en serie nya designers, på uppdrag av Ekelund Linneväveri, grundat 1692. Våren 2020.

De Bergenske (Norge).
Identitet, nytt namn, hemsida, food truck, förpackningar med mera till projektet Terminus Gastronomi, inkluderande restaurangerna Kalfaret Brygghus och USF Verftet på uppdrag av De Bergenske (Norge). 

Fotografiska.
Utställning och återutgivningen av böckerna Slussen, Waldemarsudde, Sotbrand, Gunnar af Smoliansky, samt nyutgivningen av böckerna En bild i taget och Två besök med fem års mellanrum om fotograf Gunnar Smoliansky. Texter av Carl-Johan Malmberg, Hans Henrik Brummer, Claes Bäckström, Lars Forsberg och Marie Lundqvist. Hösten 2019.

Studio Jens Assur.
Bok och presentationsmaterial om fotografen, konstnären och regissören Jens Assur. Hösten 2019.

De Bergenske (Norge).
Fortsatt utveckling av identitet, skyltprogram, trycksaker, kommunikation, bok med mera till Hotel Augustin i Bergen på uppdrag av De Bergenske (Norge). Arkitekter: Claesson Koivisto Rune.

De Bergenske (Norge).
Fortsatt utveckling av identitet, skyltprogram, trycksaker, kommunikation, bok med mera till Grand Hotel Terminus i Bergen på uppdrag av De Bergenske (Norge). Arkitekter: Claesson Koivisto Rune.

De Bergenske (Norge).
Fortsatt utveckling av identitet, skyltprogram, trycksaker, kommunikation med mera till hotell- och serviceföretaget De Bergenske som driver hotellen Villa Terminus, Grand Hotel Terminus, Hotel Zander K, Hotel Bergen Børs och Hotel Augustin i Bergen (Norge).

De Bergenske (Norge).
Fortsatt utveckling av identitet, skyltprogram, trycksaker, kommunikation med mera till hotell Villa Terminus i Bergen på uppdrag av De Bergenske (Norge). Arkitekter: Claesson Koivisto Rune.

De Bergenske (Norge).
Fortsatt utveckling av identitet, skyltprogram, trycksaker, kommunikation med mera till hotell Hotel Zander K i Bergen på uppdrag av De Bergenske (Norge). Arkitekter: Claesson Koivisto Rune.

De Bergenske (Norge).
Fortsatt utveckling av identitet, skyltprogram, trycksaker, kommunikation med mera till hotell Hotel Bergen Børs i Bergen på uppdrag av De Bergenske (Norge). Arkitekter: Claesson Koivisto Rune.

Wästberg.
Fortsatt utveckling identitet och hemsida samt trycksaker och kommunikation till belysningsföretaget Wästberg.