Liljevalchs konsthall.
Bok om Liljevalchs+ och projekt ritade av arkitekt Gert Wingårdh i samband med öppnandet av den nya tillbyggnaden. Sommaren 2021.

Offecct.
Kommunikation och bok i samband med Stockholm Design Week 2021.

Bostadsrättsföreningen Årgången.
Utveckling av identitet till Bostadsrättsföreningen Årgången (ritad av Wingårdh Arkitekter, färdigställd 2014) vid Liljeholmskajen i Stockholm.

Lintex.
Trycksak i samband med Stockholm Design Week 2021.

Phaidon Press (England).
Boken Don Marron: Collector om finansiären och filantropen Donald B. Marrons (1934–2019) konstsamling på uppdrag av Phaidon Press (England) i samband med utställningarna på Pace Gallery och Gagosian i New York våren 2021. Texter: Arne Glimcher, Glenn D. Lowry, William Marron, Larry Gagosian och Bill Acquavella. Våren 2021.

Lintex.
Uppdatering av hemsida på uppdrag av Lintex. Programmering: Emin Jasarevic. Hösten 2020.  

Lintex.
Förpackningsserie för tillbehör på uppdrag av Lintex. Hösten 2020. 

Damiani Publishing (Italien).
Boken Camilla Åkrans om fotografen Camilla Åkrans på uppdrag av Damiani Publishing (Italien). Våren 2021.

Phaidon Press (England).
Boken Luca Nichetto på uppdrag av Phaidon Press (England). Texter: Max Fraser och Francesca Picchi. Våren 2021.

De Bergenske (Norge).
Ny identitet, skyltprogram, trycksaker, kommunikation, bok med mera till Hotel Hordaheimen i Bergen på uppdrag av De Bergenske (Norge). Arkitekter: Claesson Koivisto Rune.

Söderberg Söderberg.
Ny identitet, hemsida och kommunikation på uppdrag av arkitektkontoret Söderberg Söderberg.

John Robert Nilsson Arkitektkontor.
Bokserie på uppdrag av John Robert Nilsson Arkitektkontor. Våren 2021.

Hesperios (USA).
Ny hemsida på uppdrag av det amerikanska företaget Hesperios. Hösten 2020.

Hesperios (USA).
Art direction och produktion av Hesperios Journal, No. 4, Transport på uppdrag av det amerikanska företaget Hesperios. Våren 2021.

Moderna Museet.
Uppdatering av Moderna Museets grafiska identitet, skyltsystem, dokument och manual.

Hatje Cantz (Tyskland).
Bok om konstnären Andreas Eriksson efter utställningen Cutouts, Mistakes and Threads på Braunsfelder i Köln (Tyskland). Text: Kirsty Bell. Fotografi: Åke E:son Lindman. Hösten 2020.

Arvinius + Orfeus Publishing.
Bok om Markuskyrkan i Björkhagen söder om Stockholm, ritad av Sigurd Lewerentz, som uppfördes 1956–63. Fotografi: Karin Björkqvist och Sébastien Corbari. Våren 2021.

Kyrkogårdsförvaltningen.
Identitet, presentation och tävlingsprogram för den internationella möbeltävlingen kring utvändiga möbler för Skogskyrkogården på uppdrag av Kyrkogårdsförvaltningen i samarbete med Världsarvsrådet och Sveriges Arkitekter.

Offecct.
Ny identitet på uppdrag av design- och möbelföretaget Offecct.

Ekelunds Linneväveri.
Ett nytt projekt med nya produkter, av nya designers under ett nytt namn, på uppdrag av Ekelund Linneväveri, grundat 1692. Våren 2021.

De Bergenske (Norge).
Identitet, nytt namn, hemsida, food truck, förpackningar med mera till projektet Terminus Gastronomi, inkluderande restaurangerna Kalfaret Brygghus och USF Verftet på uppdrag av De Bergenske (Norge).

Henrik Nygren Design (egen utgivning).
Återutgivningen av böckerna Gunnar Smolianskys fotografier från Slussen i Stockholm 1952, Världen är inte vad den var, Waldemarsudde, Sotbrand, Centralen vårvintern 1956, Gunnar af Smoliansky, Gårdsmusikanten, En bild i taget, Gunnar + Elsa = Sant, samt kapitlet Två besök med fem års mellanrum, på engelska och svenska, om Gunnar Smoliansky med stöd av Hasselbladsstiftelsen och distribuerad av Thames & Hudson. Prolog: Henrik Nygren och Lars Forsberg. Texter: Gerry Badger, Hans Erik Brummer, Claes Bäckström, Lars Forsberg, Marie Lundqvist och Carl-Johan Malmberg. Epilog: David Neuman. Våren 2021.

Studio Jens Assur.
Bok och presentationsmaterial om fotografen, konstnären och regissören Jens Assur.

De Bergenske (Norge).
Fortsatt utveckling av identitet, skyltprogram, trycksaker, kommunikation med mera till hotell- och serviceföretaget De Bergenske som driver hotellen Villa Terminus, Grand Hotel Terminus, Hotel Zander K, Hotel Bergen Børs och Hotel Augustin i Bergen (Norge).

De Bergenske (Norge).
Fortsatt utveckling av identitet, skyltprogram, trycksaker, kommunikation, bok med mera till Augustin i Bergen på uppdrag av De Bergenske (Norge). Arkitekter: Claesson Koivisto Rune.

De Bergenske (Norge).
Fortsatt utveckling av identitet, skyltprogram, trycksaker, kommunikation, bok med mera till Grand Terminus i Bergen på uppdrag av De Bergenske (Norge). Arkitekter: Claesson Koivisto Rune.

De Bergenske (Norge).
Fortsatt utveckling av identitet, skyltprogram, trycksaker, kommunikation med mera till Villa Terminus i Bergen på uppdrag av De Bergenske (Norge). Arkitekter: Claesson Koivisto Rune.

De Bergenske (Norge).
Fortsatt utveckling av identitet, skyltprogram, trycksaker, kommunikation med mera till Zander K i Bergen på uppdrag av De Bergenske (Norge). Arkitekter: Claesson Koivisto Rune.

De Bergenske (Norge).
Fortsatt utveckling av identitet, skyltprogram, trycksaker, kommunikation med mera till Bergen Børs i Bergen på uppdrag av De Bergenske (Norge). Arkitekter: Claesson Koivisto Rune.